Skip to main content

Boeket­abonnementen

laat een vers veldboeketje jouw huis opfleuren

Levering mogelijk 10 km rond Geraardsbergen

Wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse zomerabonnementen

Wil je tussen juni en oktober op regelmatige basis jouw huis opfleuren met een vers veldboeket (medium grootte 'Apis' boeket)?

Dat is mogelijk aan de hand van ons zomerabonnement. Je kan hiervoor kiezen uit verschillende formules.

Kies je voor een wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse levering, dat kan! Je geeft bij aankoop van je abonnement door welk abonnement je wenst en in welke weken jij jouw portie vrolijkheid wenst te ontvangen.

Levering is steeds mogelijk 10 km rond Geraardsbergen. Je ontvangt de dag ervoor steeds een berichtje met daarin het tijdstip van levering. Niet thuis? Geen probleem, laat mij weten waar ik het boeketje ergens mag plaatsen en zet alvast een emmertje water klaar op een plekje in de schaduw. Dit om te voorkomen dat jouw plukgeluk zou wegkwijnen in de hete zomerzon.

  • Abonnement voor 4 boeketten: €132

  • Abonnement voor 6 boeketten: €186

  • Abonnement voor 10 boeketten: €300

De prijzen zijn inclusief leveringskosten binnen een straan van 10km rond Geraardsbergen. De boeketten worden geleverd op vrijdag.

Je kan een abonnement éénvoudigweg bestellen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of door een WhatsApp’je te sturen.

Ons ‘Apis’ boeket

Coccinela boeketje van Apis Meliferra uit Geraardsbergen

Deze afbeelding dient enkel om je een idee van de grootte van het boeket te geven. Andere stijlen ene kleurcombinaties kan je hieronder ontdekken en hangen af van de beschikbare bloemen en mijn inspiratie. Of ook van uw voorkeur.