Skip to main content

Bloemen voor huwelijks­feesten

Lokaal geteelde en duurzame bruidsboeketten. Aankleding van recepties en feestzalen

huwelijksfeesten in de regio Geraardsbergen

Bruidsboeketjes en volledige bloeminstallaties voor julie trouwfeest

Jullie gaan trouwen! Fijn! De organisatie van zo’n huwelijksfeest kan echter heel wat stress en paniek met zich meebrengen. No worries! Apis mellifera wil alvast een deeltje van deze spanning verlichten en helpt je graag verder met de aankleding van dat belangrijke moment.

Op zoek naar een bruidsboeket dat helemaal bij je past? Ingetogen en strak of juist uitbundig, speels en kleurrijk? Dat kan!

Aankleding van de kerk of ceremonieruimte? Inrichting van de feestzaal met leuke vaasjes op tafel of een bombastische bloemeninstallatie? We bespreken samen jullie wensen en ideeën en ik maak geheel vrijblijvend een offerte voor jullie op.

Zelf graag creatief bezig? Geen probleem, het leveren van bloemenemmers is immers ook mogelijk! Op die manier kan je zelf de aankleding van jouw speciale dag verzorgen met onze vrolijke bloemen recht van het veld!

Interesse? Stuur mij This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en ik neem snel contact op. Ik ben razend benieuwd wat jullie plannen zijn.

Bloemenboerin Melissa van bloemenwinkel Apis Mellifera uit Geraadsbergen

Contacteer me vrijblijvend voor meer info.