Skip to main content

Workshops creatief zijn met bloemen

Workshops bloemschikken, creatief zijn met kransen en bloemstukken in de regio Geraardsbergen

Bij mij op het veld of bij jou op locatie in de regio Geraardsbergen

Workshops en privé­workshops vanaf 4 pers.

Zin om eens een voor- of namiddag met vriendinnen creatief bezig te zijn met bloemen? Boek dan zeker een workshop bij Apis mellifera. Een boeket schikken op vaas, creatief met kransen of een speels en vrolijk zomerbloemstuk? De mogelijkheden zijn eindeloos.

De workshops vinden plaats bij mij op het veld of indien gewenst, bij jouw thuis of op een andere locatie naar keuze. Een hapje en drankje wordt uiteraard voorzien. Interesse? Stuur me een mailtje of vul het formulier in op de site. De workshop zelf neemt ongeveer 3 uurtjes in beslag. Privéworkshops kunnen geboekt worden vanaf 4 personen.

Daarnaast voorzie ik een aantal ‘open workshops’, waarbij iedereen welkom is in de pluktuin. Jullie krijgen een rondleiding en mogen daarna zelf aan de slag met de materialen en bloemen die op dat moment voorhanden zijn. De workshops zijn dus steeds seizoensgebonden.

Momenteel staan er nog geen ‘open’ workshops op de planning. Wens je op de hoogte gehouden te worden? Volg me dan via Instagram en Facebook..

Heb je interesse in een privéworkshops ? Stuur mij This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en ik neem snel contact op.

Bloemenboerin Melissa van bloemenwinkel Apis Mellifera uit Geraadsbergen

Contacteer me vrijblijvend voor meer info.